"Шагренева шкіра" совісті "старшої сестри": Ахеджакова жорстко висловилася про війну Росії проти України

Залишки російської інтелегенції, що не піддалися звабі неочорносотинського імперіалізму Путіна намагаються пояснити співвітчизникам походження похмілля, котре все сильніше вражає голови "кримнашистів"

Лія АхеджаковаРосійська актриса Лія Ахеджакова, яка є затятим противником політики Путіна щодо України, розповіла, що війна Росії і Україні стала для неї несподіванкою, як і війна з Грузією. За її словами, до неї "непомітно підкрався цей жах, який в ненормативній лексиці має адекватну назву про те, що непомітно підкрадається", зазначають Патріоти України.

Немолода жінка згадала убитих російських опозиціонерів, які в різні періоди і в різних конфліктах, боролися з політикою російської влади.

"Політковська, Нємцов, Щекочихін, Естемірова, Старовойтова, Юшенко ... О Господи! Є ще справа історика Дмитрієва. Приголомшлива людина, краєзнавець з Петрозаводська, найвідоміша в світі особистість. Відновив десятки тисяч імен людей, розстріляних без суду і слідства під час більшого терору в Карелії. його принизили, назвали педофілом, хоча в його відношенні був виправдувальний вирок, але справу поновили, знову і знову знущаються над цією людиною, який повернув сім'ям імена їхніх загиблих рідних", - сказала Ахеджакова.

Вона додала, що вони тепер можуть приїхати і поклонитися праху замучених родичів, які лежать в землі, - мученикам сталінського терору.

Також за словами Ахеджакової, політика влади в Росії не може стати більш миролюбною.

"Проблема в тому, що опорою і захистом від населення стала величезна армія силовиків, які зараз вершать долі. Не знаю, як це зміниться, але цього, звичайно, прийде кінець. Тоді всі ці пропагандисти з наших каналів швидко перебудуються, поміняють інтонацію, поміняють погони, голос і імена на інші і також чудово вбудуються в нову систему і заговорять іншим голосом", - додала актриса.

Джерело: Обозреватель

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...