​Скабеєва раділа розмитій дамбі в Україні - після її ефіру розмило Крим, а кремлівські пропагандисти шаленіють через цинічну реакцію "біндер"

Збитки, згідно міжнародних законів, має покривати держава-окупант. Отже у Москви залишиться на кілька мільярдів менше на вбивство людей по всьому світові

На початку червня після прориву саморобної дамби в Херсонській області дніпровська вода пішла в сторону Криму. Ведуча ток-шоу "60 хвилин" Ольга Скабеева тоді відверто раділа цій події, зазначають Патріоти України.

"Украинская вода, как это бывает, самоопределились. Размыла самопальную, старую дамбу в Херсонской области, которую построили местные фермеры, и устремилась на наш полуостров. То есть сама природа на стороне России", - з посмішкою на обличчі заявляла пропагандистка.

Однак через 10 днів зливи затопили анексований півострів, спричинивши чималі збитки окупантам. Вже незабаром в ефір Скабеевой вийшов новий сюжет про лихо в Криму: Керч і Ялта сильно постраждали від дощів. Затоплені вулиці, одна людина загинула, кілька постраждали. Потоки зносили з вулиць машини, залили переходи, підвали і будинки. Кілька сотень людей евакуйовані зі своїх будинків. Під час негоди відзначився призначений Кремлем "глава" Криму Сергій Аксьонов.

Він двічі встиг потрапити в пікантну ситуацію, відвідуючи затоплену Керч. У першому випадку "чиновник" переміщався по вулицях міста на човні, за якою пливли працівники МНС. У другому - їздив на броньованій машині Росгвардіі в той час як людей змивали потужні потоки. Зараз Ялта і Керч відновлюються після НС. Поки суми збитку не називають. Однак мова йде про колосальні наслідки для інфраструктури міст. Витрати ляжуть на плечі російського бюджету.

На зауваження секретаря РНБО України, що анексований півострів отримав воду, котру шантажем та підкупом вимагали від Києва московські окупанти, кремлівська пропагандистська зграя дружно люто затявкала.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...