"Ставимо поза законом розпалювачів війни, грабіжників та гнобителів": Підрив авто доньки Дугіна взяла на себе "Національна республіканська армія"

Ввечері 20 серпня на трасі під Москвою вибухнуло авто доньки головного натхненника Путіна Алєксандра Дугіна. Цей інцидент міг трапитися за участі членів "Національної республіканської армії", повідомляють Патріоти України із посиланням на телеграм-канал "Роспартизан".

Внаслідок вибуху Дугіна загинула. Вона поверталася з фестивалю "Традиція" і повинна була їхати в автівці разом з батьком.

У "Національній республіканській армії" обіцяють знищувати поплічників путіна

Наступного дня після підриву авто доньки Дугіна у НРА опублікували багатозначну заяву. Там заявили, що оголошують чиновників російського уряду та регіональних адміністрацій поплічниками узурпатора. Тих, хто не складе своїх повноважень, знищуватимуть.

"Ми, російські активісти, військові та політики, нині партизани та бійці Національної Республіканської Армії, ставимо поза законом розпалювачів війни, грабіжників та гнобителів народів росії!" – йдеться у зверненні.

Партизани оголосили президента Владіміра Путіна узурпатором влади та воєнним злочинцем, який знехтував Конституцією, розв'язав війну та відправив російських солдатів на вірну та безглузду смерть.

"Злидні та труни для одних, палаци для інших – суть його політики. Ми вважаємо, що позбавлені права голосу люди мають право повстати проти тиранів. Путін буде нами скинутий і знищений!" – додали в НРА.

У заяві мовиться, що метою НРА є:

  • зупинка знищення Росії та її сусідів,
  • припинення діяльності "купки кремлівських ділків, які присмокталися до багатств російського народу" і чинять злочини всередині країни та за її межами.

Російських бізнесменів, які заробляють на корупції та зв'язках чиновниками, оголосили поплічниками узурпатора та зрадниками. "Майно тих, хто не покається і не виступить публічно проти цієї влади та її війни, і вони самі будуть знищуватимуться нами. Ми оголошуємо працівників силових структур поплічниками узурпатора. Ті, хто не складе зброю і не зніме погони, будуть знищуватися нами", – наголосили в НРА.

Окрім цього, партизани оголосили законними цілями для знищення військові вантажі та вантажі тих, хто заробляє на війні та допомагає їй фінансово.

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...

Телефонний дзвінок із Душанбе поставив Лаврова на місце: Спливли несподівані подробиці

середа, 1 травень 2024, 17:30

Глава МЗС Таджикистану Сіроджіддін Мухріддін висловив обурення поводженням Кремля з мігрантами з Центральної Азії, передають Патріоти України. У телефонній розмові з Сергієм Лавровим він заявив, що зусилля РФ щодо контролю за мігрантами, які в'їжджають...