Сирія та Лівія, "можем повторить", на Донбасі: Турецько-українські Bayraktar TB2 репетували удари по російсько-окупаційних військах на Рівненському полігоні

Bayraktar TB2 працював над Рівненським полігоном

2 липня 2020 року ударний безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2 працював над Рівненським полігоном, повідомляють Патріоти України з посиланням на MilitaryAviation.In.Ua.

Відповідно до сервісу моніторингу повітряного простору FlightRadar24, літальний апарат впродовж близько півгодини літав з увімкненим транспордером над територією 233 загальновійськового полігону, що у Рівненській області.

Напередодні Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак розказав, що під час підготовки однієї з бригад до чергової ротації на Донбас буде відпрацьовано застосування ударних безпілотних літальних апаратів Bayraktar TB2 з бойовим ураженням цілі.

Тому є ймовірність сьогоднішнього польоту як елементу вищезгаданих військових навчань.

Політ БПЛА Bayraktar TB2 над Рівненським полігоном 2 липня 2020 року

Попередній тренувальний політ, про який стало відомо публічно відбувався 19 травня 2020 року, розпочався близько 11-ї години та тривав дві години.

Після зльоту у Старокостянтинові Хмельницької області, БПЛА здійснив політ до міста Ізяслав, звідки до селища Кунів, звідки до міста Здолбунів, Рівненській області.

Згодом його маршрут тривав до селища Новосілки, а звідти вже траєкторія польоту не була прямолінійною та ймовірно оператори Bayraktar TB2 відпрацьовували різноманітні навчальні завдання із маневрування.

Близько 12:50 БПЛА здійснив посадку на аеродромі та виключив транспондери.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...