"Трилер набирає обертів і перестає бути томним": Маріупольський гауляйтер втік з міста після "замаху"

Після нібито замаху гауляйтер Маріуполя Костянтин Іващенко та його донька втекли з міста, передають Патріоти України.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, Іващенко опинився в одній з лікарень поза Маріуполем. "Саме тому його не було на "урочистому святкуванні російської ганчірки", – акцентує радник мера.

А на дочку Іващенка, яка теж виїхала з міста, вчинили напад. "Більш того, його донька в суботу терміново виїхала в Москву, подалі від небезпечного Маріуполя. Однак, в неділю Москві на неї здійснили фізичний напад з погрозами. Все це складається в дуже цікаву картину павуків в банці", – пише Андрюшенко.

Джерела Андрющенка повідомляють, що конфлікт між Іващенком та його російськими кукловодами Сабліним та Івановим набирає обертів. Ймовірно, фейковий замах здійснили з метою дискредитувати одного з них.

"Сам Іващенко встановив дружні відносини з Пушиліним (главарь "ДНР" – ред.) останнім часом та відверто вирішив вискочити з однієї руки ФСБ до іншої – з донецьким слідом. Звісно, це змусило Іванова реагувати погрозами. І тут стається "замах", який більш схожий на виставу з петардою. Навіть не кажуть про "український слід". Саму справу по замаху веде не слідчий комітет Росії (як зазвичай) та навіть не МГБ, а поліція окупантів", – заявив Андрющенко, додавши, що справу про "замах" веде наближений до Іващенка колаборант Михайло Москвітін, який отримав посаду через нього від Пушиліна.

Як зауважує радник міського голови Маріуполя, поліція окупантів намагається сфальшувати справу про замах, звинувативши у ньому Іванова, аби надалі "прибрати" самого Іванова з маріупольської карти впливу.

"З іншого боку, саме через це Іванов переказав привіт Іващенку через доньку в Москві. Що буде далі – спостерігаємо. Але це трилер набирає обертів і перестає бути томним. У підсумку когось не дорахуємо. За кращім варіантом – обох", – резюмував радник маріупольського міського голови.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...