"Цілком робоча схема": ЗМІ дізналися про можливу заміну трьох міністрів, генпрокурора і глави СБУ

У Кабінеті міністрів Дениса Шмигаля найближчим часом можуть відбутися чергові кадрові ротації. Як пише РБК-Україна з посиланням на джерела, йдеться про міністра фінансів Сергія Марченка і міністра економіки Ігоря Петрашка, які працюють на своїх посадах менш ніж пів року, а також міністра юстиції Дениса Малюську, передають Патріоти України.

"Малюською невдоволена близько третини фракції "Слуга народу". Зокрема – через вельми ексцентричну поведінку міністра. Хоча, за інформацією видання, у нього є і чимала "група підтримки" всередині СН", – йдеться в статті.

За даними джерел, новим главою Мін'юсту може стати теперішня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова. При цьому на посаду генпрокурора нібито претендує глава Служби безпеки України Іван Баканов. "Ротація Баканов-Венедіктова – це цілком робоча схема. Чутки про це вже давно ходять, але поки жодної конкретики немає", – сказало одне з джерел.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...