"Тут вже немає кого добивати": Бійці "Азову" показали відео відбиття штурму росіян під Тернами

Військовослужбовці 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" разом з іншим підрозділом Сил оборони відбили штурм російських окупантів під Тернами Донецької області за допомогою ударних безпілотників та артилерії, передають Патріоти України.

Зазначається, що у відбитті цієї ворожої атаки "азовцям" допомогли бійці 60-ї окремої механізованої бригади (ОМБр). Воїни оприлюднили кадри одного зі штурмів противника в районі Тернів на Лиманському напрямку.

В "Азові" уточнили, що російську атаку вдалося відбити за допомогою ударних дронів та артилерії ще до підступу окупантів до позицій піхоти.

Також вказується, що масовані атаки ворога на позиції Сил оборони України під Тернами проводилися щоденно. "Коли денні штурми провалювалися, ворог атакував вночі: "На ранок ми підраховували знищені цілі. Наші засоби ураження виконували «норму» на цілий день вперед"", - йдеться в публікації.

Ситуація під Тернами і на фронті

Справжній прорив? В українських військових є технологічна інновація, яка послабить тиск на ППО, - ІSW

понеділок, 8 липень 2024, 9:30

Українські оператори безпілотників використовують FPV дрони для ураження російських розвідувальних безпілотників, пише Інститут вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. "Українські оператори безпілотників, схоже, покращують свої можливості пе...

Після вояжу до Києва і Москви: Орбан прибув у Пекін із "мирною місією"

понеділок, 8 липень 2024, 9:28

Літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана приземлився у Пекіні після серії візитів політика в Україну, Росію та Азербайджан. Глава угорського уряду заявив, що відвідує Китай зі своєю "мирною" місією, передають Патріоти України. Угорський прем'єр о...