У Харкові затримали шанувальника СРСР, який не цурався працювати коригувальником вогню (фото)

Чоловіка, який чекав на "рускій мір", знайшли у Харкові 22 серпня. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають Патріоти України.

"Під час перевірки у телефоні підсвинка патрульні знайшли додатки, у яких він поширював антиукраїнські наративи та заклики до захоплення Росією українських міст. Сам чортяка позував з радянською символікою, прославляючи комуністичний режим", — написав він у Facebook.

Білошицький додав, що в телефоні чоловіка були переписки з абонентами мобільних операторів РФ, у яких він звинувачував збройні сили та повідомляв їхнє можливе місцезнаходження.


Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...