У Севастополі вперше увімкнули сирени повітряної тривоги (відео)

У тимчасово окупованому Севастополі ввечері в неділю, 21 серпня, пролунав сигнал повітряної тривоги. Крім того, незаконній "владі" півострова надійшла інформація про замінування торговельного центру "Мусон". Людей із будівлі довелося евакуювати. Про це повідомили місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Інформація про те, що у "Мусоні" нібито є вибухівка, з'явилася в соціальних мережах близько 22:00. Екстрені служби та сапери виїхали на виклик.

Окрім того, очевидці зняли на відео, як у місті звучала сирена. Інформації про нові вибухи в Севастополі поки що не надходило. Судячи з усього, вечір на окупованому росіянами російському півострові знову видався неспокійним. "Влада" Криму інциденти поки що не коментувала.

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...