"Українці почали об’єктивно оцінювати реальний стан речей, і це породило ностальгію за "золотими часами" прем’єрства Гройсмана", - політтехнолог Голобуцький

Виборці помалу переформульовують свій політичний запит: їм тепер треба не "нових облич"...

"Ейфорія від «нових облич» майже вичерпала себе: у рейтингу довіри за початок вересня (тобто, ще до масштабного скандалу з кремлівським «кротом» в ОП, до скандалу з «зате чесним і молодим» нардепом Юрченком, до скандальних призначень кремлівських креатур до ОГПУ, до оприлюднення нового бюджету зі збільшенням фінансування влади...) на друге місце вийшов екс-прем’єр Володимир Гройсман", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"За даними групи «Рейтинг», Зеленському досі довіряють 41% (з них 15% - «цілком»). А Гройсману на сьогодні, більш як через рік відставки з посади прем’єра, довіряють 23% (з них 5% цілком).

--
Не те щоб це було несподівано на тлі серйозного погіршення соціально-економічної ситуації та цілком апокаліптичних очікувань щодо опалювального сезону. Але тенденція знакова: українці почали об’єктивно оцінювати реальний стан речей і невеселі перспективи свої та країни – і це породило ностальгію за «золотими часами» прем’єрства Гройсмана.

Виборці згадують і дороги, і підвищення соціальних виплат та зарплат, і розкішні бебі-бокси на 7500, і спрощення процедур та скорочення числа довідок, і величезне зростання фінансових можливостей міськради/ облради через децентралізацію... І з кожним факапом нової влади ці спогади стають дедалі контрастнішими та привабливішими.

Виборці помалу переформульовують свій політичний запит: їм тепер треба не «нових облич» - а «компетентних фахівців», при тому точно не з «цвинтарного кадрового резерву Януковича і раніше».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...