Усі зробили "крок доброї волі": Офіцер ЗСУ повідомив про ліквідацію командира бойовиків "ДНР" і старлеїв окупантів (фото)

В Україні під час повномасштабної війни з Російською Федерацією був знищений командир бойовиків самопроголошеної "ДНР" Олексій Золотухін. У нашій країні також ліквідовані два старших лейтенанта окупантів - Петро Фарнін та Степан Милоградов, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Старший лейтенант Петро Фарнін зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався... старший лейтенант Степан Милоградов зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався", - поділився "Штірліц".

Офіцер показав фотографії ліквідованих супротивників.

"Золотухін Олексій "Гудвін" з м. Донецьк, командир орків 1 "АК" (1 "армійський корпус", самопроголошена "ДНР" - Ред.) "РВА" (так звана "російська визвольна армія" - Ред.), - підписав фото "Штірліц".

На знімках знищені ворожі старлеї зняті в парадній формі.


Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...