"Уважніше будь, *обаний пікап": Як "Правий сектор" з ПТРК б'є по росіянах (відео)

На YouTube опублікували ексклюзивні кадри, на яких ДУК "Правий сектор" накриває протитанковими керованими ракетами російські позиції на північно-східному фронті, повідомляють Патріоти України.

Ці кадри було відзнято навесні 2022 року, але, аби не видавати безпосередні позиції військових і їхню тактику, оприлюднені вони тільки зараз, 4 місяці потому.

На відео 3 штурмовий батальйон 2-ї роти ДУК "Правий сектор". Локація — північно-східний фронт, квітень 2022 року. В сюжеті ви можете побачити, як відбувається підготовка перед виконанням бойової задачі: спочатку командир проводить розвод, потім підрозділ святкує Великдень. Після цього бійці отримують інструктаж і вирушають на позицію.

Підрозділ займає позицію і починає відпрацьовувати по російській бронетехніці. Виконавши задачу, хутко залишає позицію. Після виконання бойової задачі військові діляться радіоперехопленням розмов російських військових: "Уважніше будь. *обаний пікап, на пікапі ганяє ПТУРка". Сміються і навіть роблять на машині відповідний напис.

"Проблема в тому...": Історик пояснив, чому вихід на кордони 1991 року - не повна перемога

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:30

Повна перемога для України - це не повернення територій у кордонах 1991 року, а створення ситуації, в якій Росія більше ніколи не загрожуватиме Україні. Таку думку висловив історик Владлен Мараєв в інтерв'ю "УП". "Проблема в тому, що вихід на кордони 1...

Знищено носії "Кинджалів" та інші бойові літаки: З'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек після ракетного удару

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:06

На супутникових знімках Plаnеt.соm, котрі поширила Російська служба Радіо Свобода, зроблених над аеродромом Бельбек у Криму 16 травня, зафіксовано район стоянки літаків Су-27, Су-30 та Міг-31. На знімках компанії Maxar видно, що два МіГ-31 і один Су-27...