В американському стилі: Міністр культури живе в дерев'яному особняку на Київському морі (відео)

Особняк міністра знаходиться на закритій території котеджного містечка в 100 метрах від водойми.

Дерев'яний особняк в американському стилі, персональний басейн, гольфкар і гриль на відкритій терасі. Все це журналісти побачили в маєтку на березі Київського моря, який належить Олександру Ткаченку, міністру культури і інформаційної політики, передають Патріоти України.

Цією нерухомістю Ткаченко обзавівся після скандалу з орендою будинку на Трухановому острові. Минулої осені чиновник ще був нардепом від "Слуги народу" і виявляв бажання балотуватися на пост глави КМДА. В цей же час журналісти bigus.info повідомили, що він три роки живе в природоохоронній зоні. Ділянка в 4 га була виділена під водноспортивну базу, а сам будинок на 400 кв. м за документами значиться як нежитлова адміністративна будівля.

Тоді, Олександр заявив, що часто відпочивав в цьому місці, а потім орендував тільки в тому році. Він пообіцяв внести відповідні відомості до декларації про доходи за 2019 рік.

Через пару місяців після цього галасу, політик придбав землю і дачний будиночок на Київському морі. Угода відбулася в переддень католицького Різдва 24 грудня 2019 року. Про це свідчать дані його фінансової звітності. Там же значиться, що за ділянку в 15 соток і котедж площею 267 квадратів заплатили 12 000 000 грн.

Журналісти розшукали будинок Олександра Ткаченко в селі Лебедівка. Селище знаходиться на березі мальовничого Київського моря в 12 км від Києва. З одного боку особняк оточує водосховище, а з іншого - сосновий ліс. Тут тиша, спокій і свіже повітря.

Особняк міністра знаходиться на закритій території котеджного містечка в 100 метрах від водойми. Біля головних воріт встановлено охоронний пост, потрапити за шлагбаум можливо тільки за запрошення мешканців.

Джерело: Страна

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...