У РФ віддано наказ про мобілізацію до війська чоловіків на усіх окупованих територіях України

Наказ командуючого військами південного військового округу РФ генерала Кузолева передбачає організацію мобілізаційних заходів на тимчасово окупованих територіях України. Копія цього документа.

Наказ адресовано воєнним комісарам так званих ДНР і ЛНР, а також Херсонської та Запорізької областей. «Начальнику організаційно-мобілізаційного управління - заступнику начальника штабу південного військового округу по організаційно-мобілізаційній роботі організувати постановку на військовий облік громадян запасу, які мешкають на територіях Донецької та Луганської народних республік, Херсонської та Запорізької областей», – йдеться в документі.

Також у наказі повідомляється про те, що керівники пунктів отбора мають визначити існуючий порядок відбору на військову службу за контрактом із скороченням термінів до 2 діб з момента звернення до відправлення у військову частину.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...