"Вчорашнє вбивство - це попередження Дугіну, щоб він не переходив ту лінію, яку давно перейшов Гіркін", - Піонтковський

Вбивство Дугіної було дуже професійним, що вказує на те, що за цим стоять спецслужби. Таку думку висловив російський публіцист та опозиційний політик Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Хто вбив Дугіну

"Зрозуміло, що це російські спецслужби. дугін добре відомий як такий неформальний духовний вождь ультрафашистської "партії", яка останнім часом все більше критикує Путіна як "недостатньо фашиста",
– розповів росіянин.

Він пригадав про більш знайомого для українців представника цього руху – Ігоря Гіркіна-Стрєлкова. Зі слів публіциста, роздратування Путіна щодо Гіркіна зростає з кожним його ефіром.

"Останнім часом він вже закликає Путіна повіситись. Дугін таких персональних випадів собі не дозволяв, але очевидно відчувалась його відстороненість від Путіна – що він вважає того недостатньо рішучим у знищенні України", – заявив Андрій Піонтковський.

У той вечір на фестивалі саме зібрався Дугін, його дочка та однодумці, щоб обговорити, "як їм краще знищити Україну".

На Путіна тисне фронт

Російський опозиціонер переконаний, що питання Дугіна та його прибічників почало турбувати оточення Путіна саме зараз – коли він відчайдушно, але безуспішно намагається домогтися заморожування конфлікту.

"Перед такими дипломатичними кроками особливо необхідно було закрити голос цієї "партії". Вчорашнє вбивство – це попередження Дугіну, щоб він не переходив ту лінію, яку давно перейшов гіркін, і залишався лояльним до фюрера", – пояснив Андрій Піонтковський.

Саме для цього, за його переконанням, і була продумана з садистською жорстокістю ця сцена вбивства, активну участь в якій брав сам Дугін. "Він приїхав разом з дочкою на цей фестиваль ненависті до України. Він не водить авто, тож назад мав їхати так само. Та хтось вмовив його пересісти в інше авто, яке поїхало слідом за Дар'єю", – зауважив публіцист.

На його думку, Дугіна спеціально підвезли до місця демонстративної страти його дочки.

Джерело: 24 канал

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...