Великий десантний корабель "Ямал" у Севастополі отримав критичне пошкодження, - ГУР

ФОТО: ГУР

У тимчасово окупованому Севастополі 23 березня був уражений великий десантний корабель Росії "Ямал", ушкодження судна критичні.

"23 березня 2024 року у тимчасово окупованому Криму відбулось успішне вогневе ураження об’єктів Чорноморського флоту держави-агресора Росії.

Зокрема, був атакований 13-й судноремонтний завод ЧФ РФ у Севастополі, де, серед іншого, був пришвартований великий десантний корабель ворога "Ямал", - повідомляє у Facebook Головне управління розвідки..

За оцінками воєнної розвідки України, характер пошкоджень ВДК "Ямал" носить критичний характер: пробоїна у верхній палубі зумовила крен на правий борт".

Деталі: У розвідці додали, що окупанти безперервно відкачують воду із ураженого корабля, який брав участь в анексії Криму, а з 2017 по 2023 рік перебував на ремонті.

"Бавовна" була потужна: З'явилися знімки наслідків удару по нафтобазі в Луганську

четвер, 9 травень 2024, 15:26

Російська служба Радіо Свобода опублікувала супутниковий знімок з наслідками удару по нафтобазі в Луганську 7 травня. Деталі: Повідомляється, що на фото за 8 травня видно сліди пожежі й щонайменше три знищені вогнем ємності для зберігання палива. Видан...

Цифри лише ростуть: Російська армія втратила 3000 танків з початку повномасштабної війни, - Oryx

четвер, 9 травень 2024, 14:53

Втрати російської армії з 24 лютого 2022 року досягли 3000 танків. Про це повідомляє Якуб Яновський, який підраховує втрати ЗС РФ та ЗСУ на основі фото чи відео підтверджень. "Яка епічна поразка самопроголошеної військової наддержави", — заявив аналіти...