"Від Путіна можна очікувати будь-чого": Клімкін допускає загрозу для Запорізької АЕС

Продовження окупації російськими військами Запорізької АЕС ставить під загрозу ядерну безпеку. Адже глава кремля Владімір Путін може піти на що завгодно. Про це заявив міністр закордонних справ України (2014 – 2019 роки) Павло Клімкін, передають Патріоти України.

На його думку, у голові Путіна нема нічого такого, що зупинило би його від підняття ставок щодо України.

"У Путіна немає червоних ліній"

Клімкін вважає, що від Владіміра Путіна можна очікувати будь-чого. Зокрема, й застосування ядерної зброї. А дії окупантів на території Запорізької АЕС цілком можуть призвести до катастрофи. "Я вважаю, що червоних ліній і для цього нема. Так, на сьогодні це малоймовірно, але це не виключено", – сказав він.

Водночас, зауважив ексміністр, Путін також розуміє, що застосування будь-якої зброї масового знищення наблизить кінець його режиму. Однак у голові Путіна нема нічого такого, що зупинило би його проти підняття ставок щодо України.

Джерело: 24 канал

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...