Влучення російської ракети в приватний будинок на Дніпропетровщині: Одну дитину врятувати не вдалося

У День Незалежності України, 24 серпня, російські окупанти завдали удару по Дніпропетровщині. Російська ракета влучила у приватний будинок, під завалами опинилося двоє дітей. Одна з них, 11-річна дівчинка, загинула. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ракетного удару по Дніпропетровщині ворог завдав близько 15:00. "Близько 15:00 на Дніпропетровщині в Синельниківському районі російська ракета влучила у приватний будинок. Під завалами опинилися 2 дітей. Їх евакуювали, діти живі! Дякуємо рятувальникам та військовим, які бережуть наші життя!" – написав Тимошенко.

Втім, згодом Тимошенко уточнив: унаслідок російського обстрілу одна дитина загинула. "Внаслідок ракетного обстрілу загинула 11-річна дитина. Немає виправдання російським вбивцям. Просто бракує слів", – зазначив він.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...