"Ворог припаркував бензовоз поряд із БК. Хлопці "подякували" за це": ЗСУ знищили військову техніку окупантів (відео)

Захисники України поповнили лави знищеної російської техніки кількома бронемашинами й бензовозами. Прикметно, що останні ворог поставив просто біля розташування боєкомплекту, тож позбувся і його. Успішну операцію з "демілітаризації" окупантів провели бійці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського. Відео опубліковано на її сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Поки російське командування продовжує фантазувати на тему своїх "успіхів" на Південному напрямку, морпіхи 36-ї ОМБр вносять власні корективи у вороже "все за планом", – зазначили військові.

Так, днями, завдяки плідній співпраці аеророзвідки та артилерії бригади російські окупанти недорахувалися декількох бензовозів, бойових машин піхоти й та боєкомплекта, які були знищені влучними пострілами САУ.

За словами воїнів, спершу аеророзвідка морпіхів виявила бензовоз і три БМП військ Росії. Тоді в гру вступив боєць "Маркус" та його самохідна артилерійська установка. "На іншій позиції ворог припаркував бензовоз поряд із БК. Хлопці "подякували" за це", – пожартували захисники, додавши, що "демілітаризація" ворожої армії продовжується.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...