"Всі ми родом з Африки, всі ми люди": Відомий британський музикант-путініст закликав Україну, Росію та Захід до миру

Відомий британський музикант, засновник британського рок-гурту Pink Floyd, який підтримує криваву політику Кремля щодо України, Роджер Вотерс закликав нашу країну і державу-агресор РФ, а також Захід до миру. Він заявив, що всі люди рідні між собою і походять із Африки. За словами зірки, це дуже важливо, адже всі хочуть жити у світі. Про це музикант заявив в інтерв'ю росЗМІ ТАСС, передають Патріоти України.

Він назвав війну величезною проблемою. "Усі ми рідні один одному, всі ми родом з Африки – всі ми, всі до єдиного, люди. Ці відмінності між національностями були серйозною проблемою для всіх людей, відколи ми вийшли з Африки і почали формувати інші країни. І вони дають можливість людям, які прагнуть влади в наших суспільствах, сказати: "Я можу керувати вами, давайте влаштуємо війну з цим народом" – а також заохочувати ідею, що війна – це законний спосіб вирішення проблем. Але це не так. Це завжди величезна проблема", – заявив Вотерс.

Також він додав, що співчуває людям, які гинуть через війну. "Вони вмирають – сотні тисяч, тисячі, вмирають молоді люди. За що? Навіщо? Це можна зупинити завтра. Це має бути зупинено завтра", – наголосив артист.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....