"Всіх замполітів, замів з тилу повністю роз'їб*ли": Окупанти поскаржилися на точну роботу ЗСУ

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат серед особового складу. Так нещодавно ЗСУ ліквідували командний пункт 56 бригади ЗС РФ. Про це свідчить розмова двох окупантів, яку перехопило ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

Так двоє російських вояків телефоном поділилися один із одним життєвими проблемами. Вони обговорили удари по Антонівському мосту в Херсонській області України, а також величезні втрати, які командування приховує від росіян.

Так, один з окупантів розповів іншому, що руйнування Антонівського мосту ускладнило росіянам логістику і зараз ним можуть хіба що доправляти поранених з фронту. Інший окупант запитує, чи не чув він про знищення командного пункту 56 бригади.

"Їхнє управління 56 бригади - там всім п*здець. Там ракета прилетіла, всіх замполітів, замів з тилу, всіх, хто сидів в управлінні... Командний пункт був, їх всіх повністю роз'їб*ли", - ділиться окупант.

Його ж співрозмовника втрати мало турбують, він більше занепокоєний грошовим забезпеченням. Він скаржиться. що пішов воювати тільки через гроші, але їх не отримує.

"По грошах виходить так: якщо живий залишився, то почалися проблеми, розумієш? Я ж пішов тільки заради грошей, бл*дь. А їх ніх*я не дали! Тільки, бл*дь, натерпівся и даремно, розумієш? Тоді треба самоліквідуватися", - сказав окупант.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...