Втрати ворогів зростають? У мережі повідомляють про 15 вибухів у Новій Каховці (відео)

У Новій Каховці знову лунають потужні вибухи. Ймовірно, просто зараз втрати ворога продовжують зростати, зазначають Патріоти України.

"Бавовна" продовжує завдати російським окупантам дуже великої шкоди. Практично кожен день тішить їх новими й новими вибухами на їхніх складах та опорних пунктах.

Вибухи в Новій Каховці

Мешканці Нової Каховки повідомляють про те, що у місті знову лунають вибухи. Припускають, що ЗСУ завдають російським окупантам нових ударів, а ППО росіян намагається відповідати, але це у ворога виходить не дуже ефективно.

Відео вибухів у Новій Каховці

Місцеві також повідомили, що удари по окупантах точні та точкові, тому варто очікувати повідомлень про нові втрати ворога.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...