"Вибуховий" ранок: В окупованому Донецьку нова "бавовна", детонують боєприпаси загарбників (відео)

Вранці у понеділок, 22 серпня, у тимчасово окупованому Донецьку пролунали гучні вибухи. Там вибухнув склад із боєкомплектом загарбників, а також спалахнула пожежа, передають Патріоти України.

Потім у місці "бавовни" почали детонувати снаряди. Про це написали місцеві жителі в Telegram, публікуючи кадри з різних куточків міста. За словами очевидців, перші вибухи пролунали приблизно о 04:00. Це трапилося в Пролетарському районі – у бік гіпермаркету "СІГМА" (колишній "Ашан").

"Голосно зараз", "Пів міста прокинулися", "Пролетарський район", "Жорстко в стороні "Ашана", – писали в мережі. Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко уточнив, що в окупованому місті детонують боєприпаси на складі БК російських військ, який горить. "Ранковий будильник спрацював на складі БК в Донецьку", – наголосив він.

Місцеві жителі "бурхливо відреагували" на чергову НП у місці базування озброєння російських окупантів. "Ні*уя собі полум'я! З телефону погано видно. І це я тільки почав знімати, до цього чотири рази вибухнуло", – прокоментував за кадром автор одного з відео. Інші додавали, що снаряди летять у різні боки. А також радили мешканцям прилеглих районів "щонайменше відійти від вікон".

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...