Вибити ворога до кінця. ЗСУ підуть у масштабний контрнаступ: Арестович назвав ймовірні терміни

Збройні сили України готують масштабний контрнаступ, заявив радник Офісу президента Олексій Арестович. Він може початися в 2023 році ближче до літа. Таке припущення він висловив в ефірі програми Фейгін Live, передають Патріоти України.

Після оборонних дій на фронті ЗСУ незабаром зможуть переламати ситуацію і ближче до літа можна очікувати серйозного контрнаступу, не виключив представник ОП. За його словами, така перспектива для наступальних дій ЗСУ позначиться в проміжку між травнем і липнем 2023 року.

Співрозмовник для порівняння підкреслив, що сила контрудару ЗСУ буде настільки потужною, що для окупантів звільнення Харківщини здасться "дитсадком". Представник ОП пояснив, що окупанти відчувають дефіцит боєприпасів, тому упор робиться на мобілізованих.

"Тепер вони беруть піхотою ... і ми розуміємо, які перспективи наступу, в якому 200 тисяч солдатів, нехай 300 тисяч, нехай навіть 500 тисяч повзуть на добре окопався або обороняється противника, насиченого сучасним західним зброєю. Це вирок путінським військовим планам і Путіну як політичній фігурі", — додав Арестович.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...