Винними хочуть "призначити" знову ЗСУ: Окупанти розкрили свої цілі на Запорізькій АЕС

Росія продовжує влаштовувати провокації на території найбільшої в Європі атомної електростанції. Окупанти обстрілюють Запорізьку АЕС та намагаються звинуватити в цьому Збройніі сили України, передають Патріоти України.

Водночас стає зрозумілим, чого намагаються досягти загарбники. В ефірі пропагандистського телеканалу "Соловйов Live" голова так званої "ради військово-цивільної адміністрації" Енергодара Володимир Рогов 20 серпня зробив нову цинічну заяву, передають Патріоти України.

Він звинуватив ЗСУ у спробах поцілити в сховище відпрацьованого палива. Як вже було багаторазово підтверджено раніше, такі заяви від кремлівських прибічників практично завжди розкривають плани РФ щодо України. Тож ризик продовження провокацій на території ЗАЕС зі сторони загарбників залишається досить високим.

Водночас за інформацією росЗМІ, критичні обʼєкти атомної електростанції після чергових обстрілів не мають серйозних пошкоджень, ЗАЕС працює у штатному режимі.

"Чисткам" бути? Розвідка Великобританії дізналася про допит у Росії ще одного заступника Шойгу

середа, 1 травень 2024, 15:30

За даними британської розвідки, російська ФСБ допитала першого заступника міністра оборони РФ Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві, передають Патріоти України. Деталі: Як зазначено, до розслідування справи заступника міністра оборони Р...

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...