З архіву ПУ. "Нужны люди и территория": Росіянин зізнався, чому вбиває українців на Донбасі (фото, відео)

Російський терорист Антон Горохів "Грант" заявив, що приїхав воювати проти українців на Донбас, тому що "для виживання російської цивілізації потрібні населення і територія України і Білорусі". Про це найманець заявив в інтерв'ю сепаратистському виданню News Front, повідомляють Патріоти України.

"Для мене населення України, Білорусії і Росії є невід'ємною частиною однієї російської нації, і я ніколи не поділяв ці три народи, і ці три країни. Росія для мене – представник інтересів російської цивілізації в світі, а метою є розвиток, виживання, накопичення ресурсів, тому Україна – це ще 40 млн. росіян, Білорусія ще 10 млн. Якщо ми подивимося на події, що відбуваються на південному сході України, то з точки зору міжнародного права Донбас проявляє сепаратизм, він відділяється від української держави, але якщо дивитися на ці події з точки зору цивілізаційного рівня, то Україна проявляє сепаратизм цивілізаційний. Тому Донбас повертається в русло російської цивілізації", - видав терорист.







Відповідаючи на питання, чому "українці забули, що вони росіяни", бойовик "ДНР" розповів, що це "результат дій австро-угорської та німецької розвідок: поляки, насправді, теж етнічні слов'яни, але вони є частиною західної цивілізації".

Відзначимо, що Горохів народився в Саратові в 1994 році, воював у складі НВФ "Призрак", внесений до бази "Миротворця" як командир групи БПЛА.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...