З архіву ПУ. "Прилетел тайно. Всем дали выходной": Путіна засікли в несподіваному місці

Президент РФ, який розповідав, що молиться щодня, відправився із візитом в монастир. Чи чує Бог підступного вбивцю 10 000 українців і десятків тисяч сирійців, чи затуляє виха? І коли ж позбавиш, Господи, світ від цього упиря?

Путін в Псково-Печерському монастирі. 18 років тому. Фото: соцмережі.

Президента Росії Володимира Путіна 17 листопада 2018 року помітили в Свято-Успенському Псково-Печерському монастирі. У зв'язку з його візитом, на території ввели надзвичайні заходи, повідомляє "Відкрита редакція" в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Путін таємно прилетів до Тихона Шевкунова у Печерський монастир. За словами священнослужителів монастиря, для більшої частини працівників оголошено вихідний. Їх не пустять на територію", – розповіло джерело видання.

Пізніше інформацію прокоментував прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. Він підтвердив, що президент РФ знаходився в монастирі. "Він (Путін. – Ред.) відвідав монастир разом з владикою Тихоном (єпископ Російської православної церкви, митрополит Псковський і Порховской. – Ред.)", – цитує Пєскова РІА "Новости".

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...