Захищав Україну ще з часів АТО: Під Бахмутом загинув відомий український гандболіст

У боротьбі за свободу та незалежність нашої країни загинув майстер спорту з гандболу Роман Пронюк. Воїн загинув, захищаючи місто-фортецю Бахмут, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба Федерації гандболу України, 28 лютого Роману мало виповнитися 48 років. Воїн захищав нашу країну від російських загарбників ще з часів АТО.

Роман родом із міста Коломия Івано-Франківської області. У минулому він виступав за гандбольні клуби "СКА-Львів" (1995-2003, 2005-2012) та "Енергетик" Нетішин (2003-2005). У 1995-му та 1996-му роках він брав участь у єврокубкових турнірах, а також ставав срібним призером Спартакіади України 1995 року.

"Рома був найвеселішим гравцем команди, його всі любили… Він назавжди залишиться для нас "Ромою", "Ромцею", "Ромахою". Найбільше він не любив програвати і на ігри завжди виходив тільки, щоб перемогти", - розповів про загиблого його колишній одноклубник зі "СКА-Львів" Валерій Мельник.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...