Зеленський дав оцінку роботі Залужного та відповів, чи планує перевести його на іншу посаду

Президент України Володимир Зеленський дав оцінку виконанню поставлених завдань Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним. Про це глава держави сказав на пресконференції в рамках проведення саміту Кримської платформи, передають Патріоти України.

Зокрема, президента попрохали оцінити роботу Залужного, оскільки з ЗМІ поширюються чутки або спекуляції, що його можуть перевести на іншу посаду.

"Не планую переводити нікуди Головнокомандувача Залужного. Працюємо ми однією командою. Дуже важливо, що працюють командувачі у різних напрямках. Ви усі ці прізвища знаєте. Це і Залужний, і Ковальчук, Сирський... Я не хочу усіх називати. Я думаю, усі наші люди знають усіх наших героїв. Ця команда є. Вона працює. Оцінка найголовніша - ми тримаємося. Значить оцінка висока", - заявив Зеленський.

Водночас глава держави зазначив, що "коли ми переможемо – буде найвища оцінка". Нагадаємо, 27 липня 2021 року президент України Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного Головнокомандувачем Збройних Сил України. Він змінив на цій посаді Руслана Хомчака. 4 березня 2022 року Зеленський своїм указом присвоїв Залужному звання генерала.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...