"Жыве Беларусь": У Мінську диктатора Лукашенка на його ж концерті протролили артисти (відео)

На сцені під час виступу спортсменка легкої атлетики Анастасія Мірончик-Іванова показала фірмовий знак Марії Колесникової (одна з лідерів масових акцій) і штабу Віктора Бабаріка (один з противників Лукашенка на виборах президента Білорусі).

У Мінську пройшов політичний форум за президента країни Олександра Лукашенка, а після нього концерт, де влаштували "диверсії". Відео опублікували на YouTube-каналі "АТН: новини Білорусі та світу", передають Патріоти України.

Захід відбувся в "Мінськ-Арені". Там організували жіночий форум "За Білорусь". Жінок звезли з усієї країни. Після нього пройшов концерт, де і стався тролінг.

Під час виступу співачка і її підтанцьовка в якийсь момент вишикувалися в кольори неофіційного національного прапора. Біло-червоно-білий прапор був державним до приходу Лукашенка до влади. Зараз його масово використовують учасники протесту.

На сцені під час виступу спортсменка легкої атлетики Анастасія Мірончик-Іванова показала фірмовий знак Марії Колесникової (один з лідерів масових акцій) і штабу Віктора Бабаріка (один з основних противників Лукашенка на виборах президента Білорусі).

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...