ЗСУ отримають новий засіб боротьби з танками: Які характеристики матиме глибоко модернізований самохідний ПТРК "Штурм-С"

Корпорація "УкрІннМаш", спільно з ДККБ "Луч" та "Ізюмським приладобудівним заводом", завершують глибоку модернізацію самохідного протитанкового ракетного комплексу "Штурм-С" для Збройних Сил України, зазначають Патріоти України.

Попри те, що бойова машина ще знаходиться на стадії доопрацювання, розробники дали можливість ознайомитись з перевагами "Штурм-СМ".

У "Штурм-СМ" об’єднано нову ракету з високою дальністю польоту, потужну прицільну станцію та надсучасне програмне забезпечення із реалізованим автосупроводженням цілі. Ці готові напрацювання відносно легко перенести на інші види озброєння та військової техніки, які використовують високоточне озброєння від ДККБ "Луч".


Наступ чи провокації? На відстань 150-200 км до кордону з Сумщиною прибуло чотири батальйони чеченців

понеділок, 29 квітень 2024, 10:22

На відстані 150-200 кілометрів від кордону з Сумською областю з'явилися чотири батальйони чеченців, яких завезли з РФ. Збройні сили України готові дати їм відсіч, передають Патріоти України. Про це повідомив у прямому етері КИЇВ24 Володимир Біцак, ком...

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...