"А навіщо Зеленський розлютив Путіна?": Фагот розповів,чому перестав спілкуватися з братом з Харкова

Соліст ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта перестав спілкуватися з рідним братом із Харкова через його проросійську позицію. В інтерв'ю "ЖВЛ" співак розповів, що остання розмова з братом закінчилася на підвищених тонах, передають Патріоти України.

Після цього вони більше не спілкувалися. "Коли він мені ляпнув фразу, що "а чому Зеленський Путіна злив?"...Типу, ось у мене взагалі все вже, знаєш... Братан, братан, ну що у тебе в голові? Ми ніяк зараз не спілкуємось. Він взагалі перестав брати трубку, коли я на нього "наїхав". Зрозуміти можна кожного, але коли ти усвідомлюєш, що на твій район починають прилітати ракети, тоді що може змінити таку людину? Приліт у вікно? І то не факт", - розповів Фагот.

Така реакція брата здивувала Фагота, бо обидва вони виросли в сім'ї, де говорили про вільну Україну, коли за це ще світила кримінальна стаття. "У дитинстві, мені було років п'ять, я бачив, як батько піднімав келих за вільну Україну, але мені казали, щоб у школі про це не говорити", - розповів співак.

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...

"Це питання добре досліджене": Вчений пояснив, чи впливає війна на гени людини

середа, 1 травень 2024, 18:50

Гени людини не змінюються під впливом певних обставин. Проте є те, що може привести генетику до сучасних умов - це селекція. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда, передають...