Артефакти із шлунку алігатора: Їх вік шість та чотири тисячі років (фото)

Дивовижні стародавні артефакти збереглися на диво у гарному стані, незважаючи на такий своєрідний "сейф".

У США в штаті Міссісіпі власник компанії з обробки рогів оленя Шейн Сміт знайшов у шлунку алігатора артефакти, створені шість та чотири тисячі років тому. Про це пише Fox News, передають Патріоти України.

Американець вирішив обробити чотириметрову рептилію після того, як дізнався про те, що у Південній Кароліні знайшли незвичайні предмети у шлунку алігатора. У підсумку Сміт знайшов древній наконечник стріли та грузило.



Не виключено, що алігатор з'їв ці об'єкти, щоб поліпшити травлення. Зазначається, що на думку геолога, вік наконечника становить від п'яти до шести тисяч років. А ось вік грузила – близько чотирьох тисяч років


Разом з тим далеко не всі вважають, що знайдені артефакти – це саме наконечник від стріли та грузило.

Так, директор відділу геології та картографії департаменту якості навколишнього середовища штату Міссісіпі Джеймс Старнс висловив думку, що один з об'єктів (схожий на наконечник) був частиною стародавнього пристосування, яке запускало спис.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно