Бережіть улюбленців! Кішка понюхала лілії і мало не померла - причина вразила всіх (фото)

Кішка мешканки штату Джорджія, США, пограла з купленими нею ліліями в її офісі і мало не померла. Про це розповідає Bored Panda, передають Патріоти України.

Жінка відігнала кішку від квітів, але помітила на її хутрі пляму пилку. Вона пошукала інформацію про це в інтернеті і дізналася, що її улюблениця може померти від отруєння токсичними речовинами, що містяться в ліліях.

Жінка змила пилок з кішки під душем і вирушила з нею до ветеринара. Він знайшов пилок на язиці кішки і дав невтішний прогноз.

"З мого досвіду я ніколи не бачив, щоб кішка пережила отруєння ліліями", - сказав він.

У постраждалої тварини викликали блювоту, дали їй активоване вугілля та інші ліки. На щастя, кішка вижила.

Після контакту кішок з ліліями у них виникає гостра ниркова недостатність, біль у животі, спрага, слабкість і судоми. Якщо у тварини розвивається дуже важка гостра ниркова недостатність, вона може взагалі перестати мочитися. Якщо не почати лікування протягом 6 годин після контакту кішки з квітами, вона може загинути.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...