Бережіться! Похід до косметолога вартував українці краси, кар'єри і навіть квартири (відео)

Українська журналістка Ірина Матвієнко в 2013 році сходила на простий косметичексий масаж, який коштував їй краси, кар'єри і навіть квартири. Обличчя молодої красивої дівчини покрилося майже невиліковними гнійниками, передають Патріоти України.

Ірина записалася на кілька процедур, і висипання почалися вже після третього сеансу. Тим не менш, косметолог не зупинялася. Зупинилася сама Ірина, коли її обличчя перетворилося в суцільну рану.

Олександра Чернявська, косметолог, занесла тоді Ірині підшкірного кліща. Це вартувало журналістці заробітку, кар'єри і особистого життя.

Спочатку Ірина лікувалася в Україні, потім за кордоном, з'явилися борги. А препарати були настільки токсичні, що при лікуванні обличчя, вражалися внутрішні органи. У Ірини почали відмовляти печінка, нирки, вона важила 47 кілограмів.

Підшкірний кліщ, власне, є у 97% людей. В цілому, організм може контролювати його, але невмілий косметолог здатний порушити цей баланс.

За сім років життя Ірини кардинально змінилося - вона стала мамою двох синів. А коли постало питання про оформлення квартири, виявилося, що на її ім'я є арешт. Крім майна була заблокована картка соцдопомоги на дітей. Виявилося, що позивач - той самий косметолог.

Чернявська просила компенсувати їй моральну шкоду через розголос того, що вона зіпсувала їй шкіру. Косметолог запросила 60 тисяч гривень, але Ірина не знала про існування судової справи.

Як виявилося, горе-косметолог подала в суд через пост Ірини в соцмережах. І через три роки за допис у Facebook все рухоме і нерухоме майно потерпілої було заарештовано.

Зазначимо, що позов проти неї Ірина отримала за місцем прописки, і суд виніс рішення заочно - компенсувати шкоду на трохи більше 5 тисяч. Так як дівчина про це не знала, суд наклав арешт на її рахунки і майно.

Коли Ірині прийшов лист з викликом, вона як раз лікувалася за кордоном. Тому суд пройшов без неї. Зараз Ірині доведеться судиться з косметологом, щоб повернути собі свої права. Але знову ж, це витрачений час, нерви і гроші.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...