Бідкання заробітчанина: Аргентинський форвард згадав, як прожив рік у похмурому Києві

Нані зіграв лише один матч за киян, проседівши решту часу контракту на задвірках

Колишній гравець "Динамо", аргентинець Роберто Нанні розповів про адаптацію в Києві. Йому не вдалося стати гравцем основи команди "Динамо", зазначають Патріоти України.

"Перші враження були двозначними. Похмуре місто, мене поселили в готель в центрі. Бачив охоронців в краватках - мене це дуже лякало. Але потім я побачив Київ з іншого боку. Мені подобалося ходити в аргентинський ресторан. Жив у самому центрі Києва на Хрещатику навпроти "Мандарин плаза", цитує аргетинця "Трибуна".

Мені не вистачало ігрової практики. У порівнянні з іншими командами, я не відчував себе важливим гравцем.

У перші три місяці дуже погано себе почував. Міг замкнутися в кімнаті і заплакати. Не тому що сумував за батьками, а нудьгував по життю в Буенос-Айресі, посиденьками з друзями, за тим, що грав. Тут перший рік я був один і не грав.

У команді був один перекладач, але він перекладав на португальську мову для бразильців, я не все розумів.

Я відчував, що деякі гравці дивляться на мене не дуже по-дружньому. Не вистачало підтримки. З деякими одноклубниками я добре спілкувався, зокрема, з хорватами. Але були люди, які не давали мені адаптуватися.

Я не знав мови, тому не міг розуміти, що пишуть ЗМІ, що говорять партнери. Вони зі мною мало говорили, тому що погано знали англійську мову.

Я не відчував таких проблем ніде, крім "Динамо". Можливо, це пов'язано з мовним бар'єром", - сказав Нанні.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.