Британець зловив "рекордну" акулу, але зареєструвати свій улов як рекорд не зможе (фото, відео)


Житель британського міста Херефорд Роб Ренні зловив величезну акулу, довжина якої становить більше трьох метрів. Рибак переконаний, що його улов вдвічі перевищив рекорд Великобританії, встановлений майже 50 років тому, передають Патріоти України.

Але чоловік не зможе стати новим рекордсменом, оскільки відмовився дотримуватися встановлених правил. Для того, щоб зареєструвати рекорд, британцеві потрібно було вбити акулу та зважити на суші. Роб не захотів виконувати цю умову і відпустив акулу назад в воду.

Роб Ренні керував судном у водах біля західного узбережжя Уельсу. Британцеві та його команді пощастило дістати великий улов - акулу-мако, яка вважається найшвидкішою в світі. Згідно з даними Міжнародного союзу охорони природи, ця акула-вбивця знаходиться під загрозою зникнення.

За приблизними підрахунками Роба, вага риби була приблизно від 360 до 540 кілограм. Що значно більше рекорду, встановленого в 1971 році. Тоді рибалки зловили найбільшу акулу-мако в історії Британії, що важила 227 кілограм.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...