Чекає неймовірна удача: Гороскоп на 7 вересня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

7 вересня можна братися за проєкти будь-якої складності - професійні, фінансові та особисті. Не варто боятися важливих справ, всі вони виявляться успішними, а життя заграє яскравими фарбами, головне - вірити в себе та свої сили, передають Патріоти України.

Овен (21.03 — 20.04)

Несподіваний прибуток, який можливий у цей день, важливо витратити з розумом — наприклад, купити річ, про яку давно мріяли, але з якихось причин не могли собі її дозволити.

Телець (21.04 — 21.05)

Пропозиція нової посади або місця роботи, яка може надійти в цей час, виявиться настільки перспективною, що можна відповідати на неї згодою, не роздумуючи.

Близнята (22.05 — 21.06)

Головний ваш ворог, який може перешкодити досягти поставлених цілей, це невпевненість у собі та своїх силах: позбувшись її, можна буде перевернути гори — в прямому сенсі слова.

Рак (22.06 — 22.07)

Хороший день для тих, хто давно думає про якусь покупку: все, що буде придбано в цей день, виявиться відмінної якості та буде служити вірою і правдою довгий час.

Лев (23.07 — 21.08)

Справи, за які вам рекомендується братися в цей день, повинні бути дійсно грандіозними: не варто розмінюватися на дрібниці, вони, на жаль, себе не виправдають.

Діва (24.08 — 23.09)

В роботі, про який би проєкт не йшлося, надзвичайно важлива ретельна підготовка: імпровізація в цей день не пройде — у такому велика ймовірність серйозних помилок.

Терези (24.09 — 23.10)

Вирішуючи важливі й давно назрілі проблеми, не варто вибиватися з сил — зовсім несподівано для вас вони можуть влаштуватися самі, як за помахом чарівної палички.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

День, коли можна дозволити собі частку ризику, але до певної межі: здійснюючи авантюрні вчинки, головне — вчасно зупинитися, в іншому разі можна отримати негативний результат.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Ваш девіз на нинішній день — "більше діла, менше слів": досить говорити про те, що ви хочете зробити, переходьте до активних дій, вони виявляться напрочуд вдалими.

Козеріг (22.12 — 20.01)

День обіцяє бути вдалим у фінансовому плані — вам можуть виплатити давно обіцяний гонорар або повернути борг, на який ви давно махнули рукою.

Водолій (21.01 — 18.02)

Конфліктів із близькими людьми необхідно уникати всіма доступними, а можливо, й недоступними способами: поява у цей день сварки може серйозно зіпсувати стосунки.

Риби (19.02 — 20.03)

Зірки не рекомендують починати нові справи — навряд чи вони увінчаються успіхом: необхідно довести до розуму ті проєкти, якими ви займаєтеся вже тривалий час.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...