"Дім Дракона" став найпопулярнішою прем'єрою за всю історію кінокомпанії HBO

Як повідомляє The Verge, перший епізод приквела до серіалу Гра престолів став найбільшою прем'єрою мережі за весь час, зібравши 9,986 мільйонів глядачів, передають Патріоти України.

"Було чудово бачити, як мільйони шанувальників Гри престолів повернулися до Вестероса. Дім Дракона має неймовірно талановитий акторський склад і знімальну групу, які вклали свою душу і серце в постановку, і ми в захваті від позитивної реакції глядачів", - заявив директор з контенту HBO Кейсі Блойс.

Оригінальний серіал Гра престолів завершив свій показ із 13,7 мільйонами глядачів на лінійних каналах, а фінал 2019 року зібрав понад 19 мільйонів переглядів.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...