"Дупу він свою поб'є": Усик відповів на скандальну заяву Ф'юрі (відео)

Олександр Усик не лише зруйнував надії Ентоні Джошуа на повернення титулів, а й продовжив свій шлях до бою за звання абсолютного чемпіона світу. Українець відповів на слова Тайсона Ф'юрі після реваншу. На післяматчевій пресконференції чимало запитань цікавило пресу. Не обійшли журналісти увагою й одіозну заяву "Циганського короля" після реваншу, повідомляють Патріоти України.

Відповідь Усика була не менш цікавою та викликала посмішки на обличчях присутніх та овації у залі. Промоутер українця Олександр Красюк через сміх навіть не зміг одразу перекласти на англійську відповідь боксера.

"Написав, що переможе нас з Джошуа в один день? Це йому сниться щодня, що він там когось переміг. Знаєте, що він поб'є? Дупу він свою поб'є", – сказав Усик.

У коментарі після перемоги Усик заявив, що хоче битись із Ф'юрі або не буде боксувати взагалі.

Що такого сказав Ф'юрі

Британський боксер назвав у себе в інстаграмі цей бій одним із найгірших титульних поєдинків у цій ваговій категорії. "Циганський король" заявив, що переміг би Усика та Джошуа за один вечір.

"Якщо бути чесним з вами, хлопці, після перегляду, обидва вони були лайном. Це був один з найгірших титульних боїв у важкій вазі, які я коли-небудь бачив. Це було лайно! Давайте! Я знищу їх обох за один вечір. "Циганський король" залишиться тут назавжди", – сказав Тайсон.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...