Дивом вцілів: Партнер Лесі Никитюк на "Танцях з зірками" потрапив у ДТП (відео)

Винуватець аварії зник, і тепер Єгор Єжов разом з громадськістю розшукує зловмисника.

Як стверджує потерпілий, його автомобіль внаслідок аварії перекинувся кілька разів, однак, з танцівником все добре, повідомляють Патріоти України.

Подробиці аварії невідомі. Сам Єжов пише, що невідомий підрізав його на дорозі. Це був сріблястий автомобіль Hyundai i30. Машина танцівника перелетіла через кювет і кілька разів перекинулася. На щастя, з Максом все в порядку, він дивом уцілів. Зараз він шукає винного в ДТП водія, який зник з місця події.

Нагадаємо, Макс Єжов – хореограф. Він прославився участю в другому сезоні шоу “Танці з зірками “. Він танцював з довгоногою красунею і телеведучої, яка веде тревел-шоу “Орел і Решка ” Лесею Нікітюк.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...