Фанати у захваті: Кароль презентувала щемливий кліп-трилогію (фото, відео)

Популярна українська співачка Тіна Кароль презентувала кліп-трилогію під назвою "Найти своих", передають Патріоти України.

Прем'єра мініфільму відбулася 18 вересня на офіційному YouTube-каналі артистки. У відеоряд увійшли три головні пісні з альбому співачки: "Найти своих", "Лодочка" і "Небо".

У ролику, режисером якого виступив Стас Морозов, Кароль виконала роль героїні, якій люди довірили найпотаємніші секрети своїх душ. Для одних Тіна – рятувальний круг, для інших – справедливий вирок.

"Знайти своїх – це щастя, втратити – випробування. Але набуття "своїх" можливо тільки тоді, коли перестаєш шукати", – розповіла виконавиця.

Шанувальники прийшли в захват від нової відеороботи Кароль. Своїми емоціями користувачі поділилися в коментарях. "Найкраще, що я бачила за останній час. Тіна, пора знімати фільми", "З першої хвилини зачепило, душа летить... Просто супер, браво!", "Це втілення мистецтва в чистому вигляді", "Мурашки по шкірі! Просто неймовірно", "Дуже глибокі пісні. Прекрасно, як завжди", – написали люди.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....