Фантастика! "Міс Україна Всесвіт" вразила стрункою фігурою через два місяці після пологів (фото)

Володарка титулу "Міс Україна Всесвіт 2011" Олеся Стефанко поділилася з шанувальниками результатом схуднення через два місяці після пологів, передають Патріоти України.

Так, 32-річна модель опублікувала ролик на своїй сторінці в Instagram, на якому спершу позує з вагітним животом, а згодом показує струнке тіло. "Знайдіть 10 відмінностей", – жартома підписала публікацію Стефанко.

Відзначимо, модель народила сина Тео в Маямі, США. Шанувальників вразило те, як швидко знаменитість змогла повернути собі ідеальну фігуру.

"Вау! Яка ж ви крута! Найкраща мотивація", "Олесю, чудово виглядаєте", "Можна дивитися вічно", – написали в коментарях.

Нагадаємо, Стефанко родом з Коломиї Івано-Франківської області. У 2011 році дівчина представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт 2011", де отримала титул "Перша віце-міс Всесвіт 2011". З 2014 року дівчина працювала в Нью-Йорку, потім перебралася в Маямі разом з чоловіком IT-фахівцем Сержем Алісеєнко. Пара одружилася у вересні 2016 року.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...