Герой України, актриса та волонтер Ада Роговцева зворушливо звернулася до захисників України

Ада РоговцеваГерой України, велика актриса театру та кіно Ада Роговцева привітала українських військових із наступаючим Днем захисника, який відзначається 14 жовтня. Відома українка попередила захисників країни на телеканалі "Україна", що на них чекають попереду важкі часи, і звернулася із проханням, зазначають Патріоти України.

"Вітаю всіх із Днем захисника України, тому що в Україні ми всі повинні бути захисниками нашої Батьківщини. З 2014-го року їжджу з колегами до наших військових, і де б ми не були, де б не виступали – це дуже потрібно. Людям необхідно тепло, почути добре слово, щоб їх обійняли, подивилися уважно в очі. Вони повинні відчути, що за них моляться", – сказала Роговцева.

Вона додала, що це основна робота українців. За словами актриси, вона вдячна долі, що Господь дав сили жити, бачити, відчувати, любити.

"Я вас усіх дуже люблю! У вас іще попереду важкі часи, коли треба повернутися додому і мати мудрість у тому, щоб прощати тих, хто не знає, що ви бачили, через що ви пройшли, який це жах, бруд, кров, – війна. Ви це знаєте, тому будьте до нас поблажливі, адже дуже багато хто з нас навіть не замислюється над тим, як ви воюєте, рятуєте один одного, захищаєте нашу батьківщину. Із вашим днем, хлопці", – додала артистка.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...