Голлівудська актриса з українським корінням попросила захисту у ФБР через пікантні фото

Відома голлівудська актриса Міла Куніс попросила захисту у ФБР. Вся справа в тому, що хтось краде особисті фото з телефону знаменитості і публікує їх в Мережі, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Кілька років тому Куніс вже проходила через подібне. Тоді поліція з'ясувала, що смартфон актриси дистанційно зламав Крістофер Чейні з Флориди. Він вкрав кілька її пікантних фото приватного характеру і розмістив в Інтернеті. Тоді поліція з'ясувала, що зловмисник зламав телефони ще двох актрис - Скарлетт Йоханссон і Ванесси Хадженс.

Чейні був засуджений до кількох років в'язниці, а також заплатив 250 тисяч доларів штрафу. Нещодавно в Інтернет знову потрапили особисті знімки Куніс. Актриса переконана, це що справа рук Крістофера Чейні, який вже вийшов з в'язниці або у нього є спільники. Адже знімки знову були опубліковані з Флориди. Знаменитість подала заяву в ФБР з вимогою провести нове розслідування, а також захистити її від хакерських атак. При цьому Міла пообіцяла, що всі гроші, які суд змусить заплатити зловмисників, направить на боротьбу з коронавірусом.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...