Гора зіпсованого авокадо засмутила киян, котрим фрукт не дуже по кишені

У Києві виявили гору викинутого авокадо: "плачем, що немає грошей"

У Києві виявили величезну кількість заморського фрукту, який просто викинули на звалище, повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінці dtp.kiev.ua.

Відзначається, що плоди знаходяться на вулиці Віскозній, недалеко від станції метро "Лісова". Судячи по знімку, не всі авокадо можна вживати в їжу, з них багато зіпсованих плодів.

"Плачем, що немає грошей. Винен президент і мер", - підписав автор фотографії.


У Києві виявили гору викинутого авокадо: "плачем, що немає грошей"У Києві викинули гору авокадо (facebook.com/groups)

Можна припустити, що один з супермаркетів або торговців на ринку так позбулися зіпсованого товару, але це тільки здогади.

У коментарях українці висловили свою думку з цього приводу.

  • У Сільпо гірші по 45 грн за штуку....жесть ...краще б реально продали по 5-10 грн за штуку, корисні ж і шкода, скільки викинули, не відомо звичайно, всім причина, але шкода, можна дійсно тваринам вже віддати.
  • На корм худобині могло б піти.
  • Я мало то скажу, але вони то їх продають з прибутком 200-300% і те що встигли продати - вони вже окупили й те, що було викинуто, це шлак. Повірте мені. На тих, що вони продали - це ми окупили та дали їм прибуток. А викинуте - це сміття. Якось так.
  • На Троєщині в полі за Закревського теж в ями скидають сезонні фрукти і овочі. Жлоби, краще витратити сили, паливо, час, ніж роздати безкоштовно.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...