Готуйтеся, час спливає: Синоптики розповіли, коли до України прийде серйозне похолодання

Нинішній тиждень почався в Україні з потепління, у багатьох регіонах температура повітря піднялася до +30 градусів, передають Патріоти України.

Згідно з прогнозом, похолодання в Україні почнеться вже у вівторок, 8 вересня. У більшості регіонів температура повітря не перевищить +22 градуси, спека збережеться лише на півдні і сході країни. При цьому в центрі і на сході місцями пройдуть дощі.У середу, 9 вересня, спека спаде по всій Україні. Температура вдень становитиме +20...+27 градусів. Опадів при цьому не очікується.

За попереднім прогнозом, така погода буде триматися в Україні до 13 вересня - тоді знову потеплішає, і стовпчики термометрів піднімуться до +30 градусів і вище.

Погода в Україні

Цього тижня по всій Україні спаде спека. Дощі пройдуть лише в четвер у західних областях. Поточний тиждень в Україні почнеться з спекотної погоди: 7 вересня в багатьох регіонах температура підніметься до +30 градусів. Однак вже з вівторка в більшості регіонів похолодає.

У понеділок, 7 серпня, до країни повернеться справжня спека. Температура повітря підніметься до +30 градусів і навіть вище. Прохолодно буде тільки в західних областях - там очікується до +26 градусів.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...