Готуйтеся до аналомалій! Якою буде весна в Україні - синоптикиня здивувала прогнозом

В Україні очікується рання та тепла весна, подекуди з аномальними температурами. Про це повідомила кліматологиня Віра Балабух, передають Патріоти України.

"Середня за сезон температура повітря може бути вищою за норму на 1-2⁰С", - спрогнозувала вона. За її даними, такі ж аномалії очікуються і для середньої за місяць температури повітря.

"Така температура повітря у лютому та березні свідчить про ранній розвиток весняних процесів", - уточнила Балабух.

Проте, за її даними, в Україні можливі затоки арктичного повітря з півночі, північного заходу та сходу, які зумовлюватимуть нестійку погоду, особливо у першій половині весни.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...