"Говоріть нормальною мовою, довб***би": Український музикант видав обурливу заяву про Польщу, куди приїхав на гастролі

Соліст українського гурту "Пошлая Молли", співак Кирило Тимошенко розкритикував польську мову та видав порцію маячні про Польщу. У своєму Instagram музикант, який нині перебуває за кордоном, заявив, що його дратує польська мова. Натомість співак взявся розхвалювати російську та порадив полякам вчити саме її, адже вона, на його думку, є "нормальною", передають Патріоти України.

Та на цьому порція маячні від Кирила Тимошенка не закінчилася. Він видав, що Польщі взагалі варто "вступити до російської імперії". Весь свій спіч музикант супроводжував лайкою.

"Знаєте, що мене дратує в Польщі? Мене дратує польська мова. Я не розумію, нащо говорити цією йо**ною мовою, коли є російська мова. Я не розумію…Чуваки, просто вивчіть, бл*дь, російську і говоріть нормальною мовою. Є ж російська імперія. Просто вступіть у неї, бл*ль, як раніше. І говоріть нормальною мовою, довб***би", - висловився співак.

Примітно те, що в гурту "Пошлая Молли" у листопаді та грудні цього року заплановані концерти в Польщі. Зокрема, артисти збираються виступити у Варшаві, Гданську, Познані та Кракові.

Нагадаємо, "Пошлая Молли" – український гурт, який заснували у Харкові. Свою славу музиканти здобули в Росії, де жили, гастролювали та активно будували кар'єру. Коли почалася повномасштабна війна, артистки покинули РФ та оселилися за кордоном. Колектив продовжує давати активно концерти та навіть виступає з прапорами України. Однак це не завадило їм випустити пісню з російською виконавицею.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...