Грошей не вистачало, то втілив мрію самотужки: Підліток побудував авто за 200 доларів з підручних засобів (відео)

Підліток з Африки на ім'я Кельвін зміг побудувати автомобіль всього за 200 доларів. Африканець став відомий після публікації відеоролика мандрівника-блогера Дрю Бінскі. Він опублікував своє відео на YouTube-каналі. Про це написали на Car.ru, повідомляють Патріоти України.

У Кельвіна була мрія - йому хотілося мати автомобіль, але втілити її в реальність було неможливо через нестачу грошей в його родині. Африканець не збирався здаватися. Підліток вирішив зробити автомобіль своїми руками. Для того щоб зробити каркасну раму, він скористався старими профільними трубами. Мотоцикли в місцевості, де проживає Кельвін - дуже часте явище, тому підвіску він використовував мотоциклетну, як і двигун.

Кузовні деталі були створені за допомогою сміттєвих баків, а двері в автомобілі Кельвіна відкриваються вгору, як на дорогих спортивних автомобілях. У авто є спойлер, але потрібен він лише для візуального ефекту. Салон транспортного засобу можна назвати привабливим, особливо якщо враховувати той факт, що машина була зроблена звичайним підлітком.

У салоні є м'які крісла та приладова панель, яку Кельвін теж запозичив у мотоцикла. Також салон обладнаний дерев'яними вставками і аудіосистемою. Все це обійшлося Кельвіну в 200 доларів, що еквівалентно 5 695 грн.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...